Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Vlogger αντί για Blogger

Τσα! Ναι, είμαι ακόμα εδώ.

Τώρα βέβαια, μπορεί να μην είναι κανείς άλλος εδώ πλέον, δεδομένου ότι αυτή η παιδική χαρά έχει κλείσει από καιρό. Αλλά σε περίπτωση που περνάει κανείς απ'έξω και νοιάζεται, είπα κι εγώ, μιας και το blogging πέθανε, να μεταφερθώ στην μοντέρνα εποχή και ν'αρχίσω το vlogging.

Με λίγα λόγια, εγώ και κάτι φίλοι ανοίγουμε κανάλι στο Youtube.

Δηλαδή, προσπαθούμε να ανοίξουμε κανάλι στο Youtube εδώ και κανένα εξάμηνο, καθότι το να λες μαλακίες μπροστά σε μία κάμερα και να τις ανεβάζεις στο Youtube είναι περίπου 1657 φορές πιο δύσκολο από το να γράφεις μαλακίες και να τις ανεβάζεις στο μπλογκ. Γι'αυτό, σε περίπτωση που είναι κανείς εδώ, και σε περίπτωση που ενδιαφέρεται, πηγαίντε εδώ:

https://www.youtube.com/channel/UCVb_UQOoCirXtWUAM3w5V9Q

Σήμερα στις 18:00 το πρώτο επεισόδιο. Κάντε subscribe, like, share, αγάπες, καρδούλες, ότι έχει ο καθένας τελοσπάντων καλό είναι.

Η εκπομπή λέγεται ΥΠΟΦΕΡΩ, κι εγώ είμαι σκηνοθέτης, παρουσιαστής είναι ένας άλλος πιο ταλαντούχος, άρα μην ελπίζετε για βοιζγια - προς το παρόν! ;)

Ο,τι γνώμες, σχόλια κτλ έχετε, γράφτε τα όλα αβέρτα, εδώ, στο youtube, όπου θέλετε, κι αν δεν μ'αρέσουνε θα σας στολίσω αναλόγως :)

Σας αγαπώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου